Contact information

Blauwborst 58 4921 XN Made

0612345678 speltherapie@praktijkiklima.nl

Dit ben ik

Mijn naam is Iklima Akbulut – De Fijter. Sinds juni 2021 mag ik mij master Speltherapeute noemen en werk ik bij twee verschillende praktijken als speltherapeute. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Speltherapeuten (NVVS) en geregisteerd bij het Register vaktherapie. Hiervoor heb ik ruim 5 jaar binnen diverse terreinen van de jeugdhulpverlening gewerkt als pedagoog.

over mij pagina
opleiding en ervaring
Achtergrond

Opleiding en ervaring

In 2016 heb ik mijn HBO bachelor tot Pedagoog afgerond. Ik had hier al de minor Spelenderwijs gevolgd, waarbij ik voor het eerst in aanraking kwam met speltherapie. Ik vond het ontzettend gaaf, maar wist dat ik eerst nog een aantal jaar ervaring moest opdoen binnen de jeugdhulp. Direct daarna ben ik gaan werken binnen de residentiële jeugdzorg (zowel open als gesloten). Vervolgens heb ik nog een aantal jaar gewerkt bij Veilig Thuis Haaglanden. Hoewel ik veel leerde binnen mijn banen, wilde ik graag meer diepgang hebben in mijn hulpverleningstrajecten. Toen ik eenmaal met de opleiding voor master Speltherapie mocht beginnen, voelde ik mij thuis. Ik mocht spelen!

Algemeen

Ik als speltherapeut

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen bij mij om zo de ruimte te krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Plezier en humor staan dan ook hoog in het vaandel. Naast de kinderen vind ik het ook belangrijk dat ouders zich op hun gemak voelen bij mij. Daarom geloof ik in nauw contact met de ouder, waarbij we samen zoveel mogelijk ondersteuning kunnen bieden aan het kind.

ik als speltherapeute